PIHKAPUU

Metsuri- ja arboristipalveluMetsätyöt

Metsuri-Hausjärvi-Riihimäki-Hyvinkää-Hämeenlinna-Janakkala-Tervakoski-Turenki-Loppi-Lammi-Kärkölä-Lahti-Mäntsälä-Järvenpää-Tuusula-Kerava-Helsinki-Vantaa-Espoo-Kauniainen-Nurmijärvi-Karkkila ja muu Uusimaa Ja Kanta-häme.

Myös pihapuun kaato osaavan metsurin toimesta!

Metsänhoito

Oikeaoppisella ja oikein ajoitetulla metsänhoidolla taataan metsän arvon säilyminen ja saavutetaan paras mahdollinen tuotto. Yrityksemme on PEFC-sertifioitu joten otamme myös huomioon kestävän metsätalouden kehityksen vaatimukset ja kriteerit. Tarjoamme kaikkia metsänhoito- ja uudistustöitä istutustyöstä taimikonhoitoon.

Hakkuut

Toteutamme metsurityönä soveltuvat hakkuut esim harvennushakkuut, maisemanhoitohakkuut ja raivaukset. Myös tonttihakkuut, ja muut kaava-alueen hakkuut. Myyntikelpoiselle puuainekselle järjestämme ostajan. Lisäksi teemme myös hakkuita edeltävät raivaussahatyöt: ennakkoraivaukset ja uudistusalanraivaukset.

Myrskytuhot

Myrskyn kaatamien puiden korjuu metsästä on syytä jättää ammattilaisille niihin liittyvien vaarojen ja riskien vuoksi. Hoidamme myrskypuiden korjuun metsästä ajoissa turvallisesti ja tehokkaasti. Otamme talteen myyntikelpoisen puuaineksen ja hoidamme myös lähikuljetuksen tienvarteen.

Ota yhteyttä!

Puh: 0503608186

Email: jorinpuu@gmail.com